Hero banner

Konstutställningar på Riche i Stockholm

Riche är ett levande galleri och vi älskar konst och konstnärer. Det har alltid härjat kreativa personligheter i våra lokaler och redan på Tore Wretmans tid började vi hänga deras konst på våra väggar. Idag kan du uppleva såväl vår permanenta samling som utställningar från kontemporära konstnärer som ställer ut hos oss. Verken från de tillfälliga utställningarna är till salu och kan köpas på plats.

Allt är inte alltid vad du förväntar dig och det du förväntar dig är inte alltid det du egentligen vill se. Riche är ett levande galleri som måste upplevas.

Läs mer
preview image
Konstnär: Andreas KarperydMedia: IllustrationDatum: 2022

Utställning av Pictogram /// Andreas Karperyd

Andreas Karperyd (f. 1968) bor och verkar i Stockholm. I denna utställning presenteras 45 utvalda verk från en serie med bilder som fått namnet Pictogram, denna svit av verk påbörjades 2014. Andreas Karperyd arbetar med många olika konstformer såsom bild, formgivning, grafisk design, musik, ljud, och foto. Karperyd har också figurerat i olika konstnärliga hybrider, som föreställningen Typography Now, där rörelser av dansaren och koreografen Staffan Eek gav upphov till ett nytt typsnitt och en bok.
preview image
Konstnär: Ragnar PerssonMedia: IllustrationDatum: 2017

Ragnar Persson – ”Boidae”

Ragnar Persson växte upp med skogen, och ställer nu ut på en bar mitt i stan. Motiven är både högst bearbetade och sirliga, naturtrogna blandat med enklare streckgubbar. Det är fåglar blandat med dödskallar, och provtrycket påminner om en karta över möjliga motiv för tatueringar. Jakten efter kontraster i kombination med en känsla för detaljer gör att Ragnars verk blir något som man vill betrakta länge. Utställningen "Boidae" är förlängd till 31/8
Book a table