Anekdoter om Lilla Baren
och Riche

Många dagar, kvällar och nätter har det skapats historia i Lilla Baren och på Riche. Några av dessa har blivit ankedoter som dokumenterats. Kom förbi för att möta legender både framför och bakom baren, och bli en del av Lilla Barens historia.

Läs några av anekdoterna här…

Om Lilla Baren

 

Lilla Baren har en tradition av att förknippas med musik och i denna vana fortsätter vi med att bjuda på små, intima gratiskonserter av högsta klass.

Tidigare har vi bjudit på internationellt välkända namn som blandas med obskyra artister på väg uppåt. Markus Krunegård; Skogen Brinner; Kleerup; Mattias Alkberg; Tussilago; Holograms; Pig Eyes; MusicBox; Kurt Vile; Rigas; Skatebård; Dom Thomas; Ed Harcourt; Miss Universum; Frida Hyvönen; Gravmaskin; Hurula; Seinabo Sey; Moon City Boys; White+; The Hives; Sudakistan; Shaun Ryder; James Yorkston och The Magic Numbers.är några av de som spelat där. Detta varvas med det som vi anser är Stockholms och Sveriges bästa dj´s. Sommarens heta månader består av ett sjudande klubbliv varje kväll.

Vad händer i Lilla Baren?

tisdag 31/03 Nora & Annika

När Nora och Annika från Boys/ivy/Holy sköter musiken är det bra synthar och dåliga gitarrer som gäller. Två vässade USB:n slås samman och resultatet är en salig blandning av allt mellan 60-tal och morgondag.

onsdag 29/04 David Richardson

David Richardson ger er en kväll full av movement, devotional, minimal, post, electronic variations, wave, atonal, lo-fi, outsider groove. 22-02

onsdag 13/05 Family Circle

Jens och Carl (Family Circle) är flitigt bokade DJs på soulklubbar över Europa, framför allt i England och Spanien, och har spelat på en mängd av de mest respekterade evenemangen. De blandar friskt mellan decennierna och mellan mer eller mindre okända soulartister och giganter. 22-02