Välkommen till Riche Fenix

En utekväll är i regel mer än bara en utekväll, den kan vara fylld av längtan och förhoppningar, oväntade möten och väntade överraskningar. Riche Fenix är en bar och ligger på Götgatan 40 i Stockholm. Hit är det enkelt att ta sig och du kommer sannolikt aldrig vilja gå hem.  


Endast drop-in.

  • Maten på Riche Fenix

    Maten hos oss kommer från en lekfull plats. Vi hämtar influenser från hela världen och de kreativa rätterna på menyn ska vara enkla att äta.

  • Konsten hos oss

    Vi har en bar mitt i ett galleri. Riche Fenix är alltid är i förändring och du kommer att kunna upptäcka nya detaljer vid varje besök.

Detta händer på Riche Fenix

preview image
Tisdag 26/09 | Riche Fenix | Konst
Vernissage; Mångmiljonstaden Chicago porträtterad av en mästarfotograf; Per L-B Nilsson.

Det hela började i början av 80-talet en blåsig januaridag i Chicago, och det kom att resultera i en fotosvit som täcker åren 1981-1984 i Chicago, ”Chicago Street Photographs”. Per L-B Nilsson dokumenterar en stad med många ytterligheter. En stad där rån och mord var ständigt runt hörnet men också en stad med glamour, handel och skyskrapor. Detta är en del av det som Per L-B Nilsson försökt att fånga.

Vi håller kontakten

Riche Fenix sover aldrig, även om vi behöver ha stängt vissa tider. Så följ det ständiga flödet av kreativa gastronomiska uttryck och kulturevenemang genom att signa upp dig på nyhetsbrevet.

riche

Riche

Vårt äldre syskon heter Riche, bara Riche, och har varit en självklar samlingsplats i Stockholm i över 100 år. Så är du på andra sidan stan kan vi varmt rekommendera ett besök.

Ge bort en upplevelse på Riche Fenix

Ett presentkort från oss gäller på Svenska Brasseriers samtliga restauranger (Riche, Riche Fenix, Taverna Brillo, Sturehof, Teatergrillen, Luzette, Aira, Emmer på Ulriksdals Värdshus och Sturehof Matmarknad). Köp det online eller direkt från oss på Riche Fenix.

Riche Fenix är en bar...

… och ändå väldigt mycket mer. Vi är en etablerad nykomling och slår upp portarna i ett område som vi älskar.