Hero banner

Catering och event

Behöver du assistans med att arrangera en tillställning eller beställa catering? Vi kan erbjuda mat och dryck till evenemang som rymmer flera hundra personer eller enklare catering för mindre grupper. Allt skräddarsytt efter dina specifika behov och önskemål.

Om du vill komma i kontakt med oss för att boka bord för ett stort sällskap i restaurangen, vänligen mejla till info@riche.se.

Catering

Behöver du beställa mat och dryck till en omfattande företagslunch, en middag med vänner, ett bröllop eller något annat trevligt event? Vi erbjuder catering där du kan beställa buffé, mingelmat, frukost, lunch eller middag för minst 20 personer.

Vårt koncept och våra menyer speglar den matkultur som vi representerar på vår restaurang. När du bokar catering genom oss kan du välja bland vårt stora utbud av färdiga cateringmenyer. Naturligtvis kan vi även erbjuda skräddarsydda lösningar om du har speciella önskemål.

råbiff på restaurang riche
Riche Brunch
Ostron från Riche

Event

Planerar du att arrangera en personalfest, konferens, jubileum, gala eller kickoff? Eller kanske ett privat evenemang som ett bröllop, födelsedagsfest eller högtidsfirande? Vi erbjuder flera unika och trevliga evenemangslokaler som passar perfekt för din tillställning. Självklart finns det utrustning och teknik för olika typer av underhållning. Vi hjälper dig med allt från idé och koncept till genomförande och uppföljning av evenemanget. Om du så önskar kan vi ta hand om hela eventproduktionen, vilket innebär att du bara behöver förmedla dina önskemål och vi tar hand om resten. Allt anpassas naturligtvis efter dina specifika behov.

Vi assisterar dig med att planera och genomföra en framgångsrik tillställning

Att anlita oss för ett evenemang eller catering handlar inte bara om att beställa mat och dryck. Vi tar ansvar för helheten, från planering tillsammans med dig till genomförandet av ditt arrangemang. Vårt team är erfaret, kunnigt och har en känsla för stil och kvalitet. Vi tar hand om all logistik och personal. Det enda du behöver göra är att förmedla dina behov, så tar vi hand om resten.

Kontakta oss och berätta vilka typer av behov du har och syftet med ditt evenemang, så får du ett förslag inom 24 timmar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Är du intresserad av catering eller event via oss och vill komma i kontakt med oss direkt? Mejla då till info@riche.se

Låt oss hålla kontakten, så som vänner gör.

Det händer alltid något hos oss som du inte vill missa. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad, få erbjudanden, inbjudningar och tips på hur du kan njuta lite mer i livet.

Book a table