Välkommen till Matsalen

Vår matsal är lustfyllt inredd med stora fönster som släpper in omvärlden. Konsten på väggarna gör att du känner dig omsluten av kultur och möblerna är designade för att föra dig närmre dem i ditt sällskap. Med Stora Baren i mitten av Matsalen finns där alltid en puls i miljön.

Om Matsalen

Vår matsal lever från tidig lunch till sen kväll. När vi väl är i gång har vi en strid ström av människor som kommer för att uppskatta kombinationen av en avslappnad miljö med hög nivå på service och mat. Från den tiden av året då våren gör sig påmind kan våra gäster ta plats på vår uteservering längs Birger Jarlsgatan med fransk sittning. Precis innanför entrén kan man sitta i karusellen för att avnjuta en god middag och se Stockholm röra sig utanför fönstret.

Vi tar emot alla typer av sällskap hos oss och vissa har fortsatt komma till oss i decennier. Och vi älskar kombinationen av våra trogna stammisar med nya gäster som får upptäcka vår värld.

om-lilla-baren.png

What's happening at Lilla Baren?

Låt oss hålla kontakten, så som vänner gör.

Det händer alltid något hos oss som du inte vill missa. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad, få erbjudanden, inbjudningar och tips på hur du kan njuta lite mer i livet.

Book a table