Hero banner

Mat och dryck på Riche

Riche är ett brasserie med svenska influenser och köket är känt för många saker, däribland arvet från Tore Wretman. Hantverket är i centrum och all mat lagas från grunden. Vi serverar plat du jour mån-fre.
Lör-sön serverar vi brunch till 16.00, därefter serveras a la carte.

Råbiffsdagar på Riche 20-24 feb
1. Angus: Malen rumpstek med friterade lökringar, tryffel, parmesan,cornichons och örter 225
2. Jersey: Malet ytterlår med hemgjord ricotta, bakad äggula, hasselnötter, picklad kålrabbi, kapris, rädisor och vattenkrasse 195
3. Hereford: Handskuren ryggbiff med rostat märgben, Karljohansvamp, krispig schalottenlök, timjan och baguette 275 (med kaviar 325)
4. Rödbrokig mjölkko: Malet innanlår med den lagrade hårdosten ’Rödbrokig’, löjrom från Kalix, picklad schalottenlök och jordärtskockschips ½ 220 1/1 315 (med pommes frites och sallad)
Förrätter
Skaldjur
Tilltugg
Plat du jour
Sallad
Vegan & vegetarian
Fisk
Kött
Sides
Desserter
Brunch lördag 11:00-16:00 söndag 12:00-16:00
Dryck

Vår vinlista

Vill du se vad för vin och annan dryck vi serverar? Här har du hela vår vinlista.

mat på Riche

Detta är Riche

Vi slog upp dörrarna och välkomnade världen in år 1893 och har sedan dess varit ett tidlöst socialt nav i centrala Stockholm. Riche är ett brasserie med svenska influenser och arvet från Tore Wretman är viktigt för oss. På vår meny står klassiska rätter sida vid sida med nya skapelser inspirerade av årstiderna.

Book a table