Hero banner

Konstutställningar på Riche i Stockholm

Riche är ett levande galleri och vi älskar konst och konstnärer. Det har alltid härjat kreativa personligheter i våra lokaler och redan på Tore Wretmans tid började vi hänga deras konst på våra väggar. Idag kan du uppleva såväl vår permanenta samling som utställningar från kontemporära konstnärer som ställer ut hos oss. Verken från de tillfälliga utställningarna är till salu och kan köpas på plats.

Allt är inte alltid vad du förväntar dig och det du förväntar dig är inte alltid det du egentligen vill se. Riche är ett levande galleri som måste upplevas.

Läs mer
preview image
Konstnär: Andreas GedinMedia: ÖvrigtDatum: 2022

Rilkes hundar på Riche

Kamarade är stolta över att presentera Rilkes hundar på Riche. I utställningen visas verk av tio konstnärer vilka alla medverkat i publikationen Rilkes hundar. Utställningen, liksom publikationen, tar avstamp i Rainer Maria Rilkes ickeroman Malte Laurids Brigges anteckningar. Den skildrar en ung man med författarambitioner som kommit till Paris, där han i utanförskap och fattigdom försöker förstå sig själv och tillvaron.
preview image
Konstnär: Clara TerneMedia: InstallationDatum: 2018

Clara Terne ‘Don´t feed the animals’

Clara är illustratör, animatör och regissör. Hennes kreationer lever i digitala miljöer som upplevs på skärm men har hög taktil känsla. Bilder som man blir sugen på att sticka handen genom rutan till, som man vill kunna ta på, ruska om eller kolla om dem studsar. Nu gör hon dem fysiska och utforskar för första gången hur dem översätts till det skulpturala. Det är dock fortfarande se men inte röra! Utställningen pågår tom 13/5 och kan ses på Riche Lilla Baren.
Book a table