Konstnär: Sanny LaurinMedia: SkulpturDatum: 2019

Sanny Laurin ”Se människan”

Sanny Laurin visar skulpturer och målningar på Riche.
Sanny vill visa sina verk i en modern miljö, han har ett sätt förvandla gamla kyrkornament som påminner om ikonmålning till modern konst. Med Sannys konst får valvet och väggarna i restaurangen en mer sakral känsla. Sanny är en skulptör som arbetar i många material, främst i sten och betong, men även trä, terrakotta, brons och svets. I denna utställningar kommer Sanny även att ställa ut målningar.
Gemensamt för verken är att det är många skulpterade huvuden och målade huvuden som betraktar publiken, därav namnet “Se människan”. Med i utställningen är, Dansarna, Tre på glaset (tupp, höna, hen), svarta ugglor och katt på baren.

Verklista

Utställningen pågår 29/1 – 26/3 2019

Vid intresse kontakta
Sanny Laurin sannyskulptur@gmail.com
alt.
Carl Carboni calle@riche.se

Boka bord idag!

Riche är en samlingsplats och hos oss kan du i princip spendera hela din vakna tid. Gör en bordsbokning idag så har du något gott att se fram emot. 

Andra konstverk

preview image
Konstnär: Adam LexarMedia: MåleriDatum: 2022

Adam Lexar visar konst i Lilla Baren på Riche

I denna utställning har Adam arbetat med hur tolkningar kan uppstå mellan människa och maskin. Genom ett datorprogram som styrs av artificiell intelligens har han skapat motiv genom en metod som kallas för “text-to-image". Adam skriver in en mening i programmet som sedan “bygger” en unik bild från en enorm bilddatabas i ett försök att representera denna (Adams) text till en bild. Sedan tolkas dessa (ofta) pixliga bilder genom Adams måleri, vilket blir en slags konversation mellan konstnären och programmet där kommunikationen i form av språk och programmering skapar nya unika typer av bildrepresentation.