Hero banner

Ostrondagarna på Riche

Ostron, havets finaste skatt. På Riche älskar vi ostron, det är sen gammalt. Därför anordnar vi Riche Ostrondagar, där vi varje onsdag i november erbjuder ostron för 10 kr styck.

Ät ostron på restaurang Riche

Välkommen till en av våra festligaste traditioner. Varje höst, oftast under november, har vi ostrondagar på Riche. Vilket innebär att vi serverar säsongens bästa ostron till ett riktigt bra pris. År 2022 erbjuder vi ostron för 10 kr styck, varje onsdag i november. Bättre lillördag går väl inte att hitta?

Sväng förbi på en aw och ta några ostron på stående fot, eller kom på en helkväll i riktigt Riche-anda och njut av skön musik, prima ostron, goda drinkar och spännande möten. Det säger ju sig självt, det är ostrondagarna på Riche som kommer sätta guldkant på din höst.

ostron och dryck

Vår kökschef, Björns, bästa ostronminne

- Ah, det måste vara när jag hade nöjet att få äta små, fina ostron direkt från mangroven i Bahia i Brasilien. Vi var på musselfiske och tog en snabb rast med lite snacks - underbart. På en sandbank iklädd badbyxor åt vi de små ostronen med lime och en iskall brasiliansk lager. Otippat gott! Med tanke på ganska varma vatten.

björn, riche kökschef
ostron på riche
ostron med tabsco

Vilka sorters ostron har vi på riche?

I höst erbjuder vi fina Dousset nr 3, från arten Gigas. Dessa ostron väger ca 65-85 g och kommer ifrån norr om Bordeaux. Kort och gott kan man säga att det är ett fräscht ostron som alltid håller hög kvalitet.

Med det sagt kan du såklart även äta från vår à la carte-meny under ostrondagarna. Som vanligt serverar vi Biff Rydberg, Toast Skagen och andra Riche-klassiker.

Boka bord på Riche under Ostrondagarna

Är du sugen på ostronfest, bubbliga drycker och dekadenta onsdagskvällar på Riche? Boka bord en eller två onsdagar i november, eller sväng bara förbi, så ses vi snart.

Obs! Ostron och musslor är så kallade högrisklivsmedel som kan orsaka obehagliga eller allergiska reaktioner (inte sällan i kombination med alkohol).

om-lilla-baren.png

Låt oss hålla kontakten, så som vänner gör.

Det händer alltid något hos oss som du inte vill missa. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad, få erbjudanden, inbjudningar och tips på hur du kan njuta lite mer i livet.

Book a table