Maten på Riche

fish-n-wine

Restaurang Riches kök kännetecknas bäst av Tore Wretmans arv. Det finns tydliga inslag av Franskt brasserie i menyn, blandat med klassisk svensk husmanskost. Några av våra paradnummer är Toast Skagen, Biff Rydberg och Gino. Alla våra rätter är lagade från grunden. Vi väljer våra råvaror med omsorg och tillagar dem efter säsong. Tommy Myllymäki är kreativ ledare och inspiratör till köket.

Frukostmeny
Riche öppnar på vardagar klockan 07.30 med en fantastisk frukost. Du kan välja allt från en snabb, komplett frukost; Riche Express, till en överdådig långsittarfrukost, Riche Continental. Vi serverar frukost à la carte.

Brunchmeny
Under sommaren serverar vi ingen brunch utan öppnar igen efter semestern. Under resten av året på lördagar och söndagar startar vi dagen med att servera brunch. Alltid à la carte, klockan 11-16.

Vin och annan dryck
Fråga gärna om den perfekta kombinationen mellan din mat och dryck, våra hängivna sommelierer är på plats dagligen. Om ni söker ett vin eller druva som ni vill veta mer om så har de en massa nyttig information, och det finns nära tusen viner att välja mellan. Länk till hela vinlistan.

Area Piccola på söndagar
Varmt välkomna till Area Piccola på Riche Lilla Baren! Långt bort från den klassiska fotbollspuben skapar Kristian Borell en mötesplats för alla som gillar italiensk fotboll. Finalmente! Öppet mellan kl.11.00 – 18.00

Här kan du även se Teatergrillens meny.