thumbnail mobile

Brunch på Riche i Stockholm

Att inleda lördag eller söndag med en brunch är kanske det trevligaste du kan göra. Om du letar efter den bästa brunchen i Stockholm är det helt klart till Riche du ska gå. Vi har funnits sedan 1893 och har en lång tradition av att erbjuda högkvalitativ mat och service. Välkommen till oss för att uppleva en lyxig brunch på en tidlös restaurang i hjärtat av Stockholm.

Riche Brunch
råbiff på restaurang riche
Köttbullar på Riche
Ostron på Riche

Brunch på Riche – en klassisk helgaktivitet

Letar du efter ett trevligt ställe att samlas med vännerna för att återhämta er efter en sen utekväll? Eller vill du få ihop hela familjen för en mysig helgaktivitet? Oavsett vilket är Riche det perfekta stället att äta brunch på. Vi serverar brunch på lördagar kl. 11–16 och söndagar kl. 12–16.

Vår brunchmeny innehåller goda klassiker som Ägg Benedict och Ägg Royal, omelett, French toast och fish'n chips. Om du är sugen på en Toast Skagen, köttbullar med potatispuré eller kanske vår populära entrecôte så går det också att få till bordet under brunchen. Ta en titt på vår meny nedan för att se vad för gott vi har att erbjuda under bruncherna.

Förrätter

Förrätter

Toast Skagen med löjrom ½ 225 1/1 295
Löjrom med klassiska tillbehör 335
Lerpottasill; matjes, ägg, gräddfil, rödlök, gräslök, dill, brynt smör och färsk potatis ½ 175 1/1 265
Burrata med sommartomater, pistou, picklade gröna tomater, grillad lök med stekt bröd 195
½ Risotto med tomat, saffran, parmesan, Marconamandlar, fänkål från Ulriksdal och semitorkad tomat 225
½ Råbiff på svenskt hängmörat ytterlår med kronärstskocka, comtéost, silverlök, tagetes- och dragonmajonnäs samt krasse 195
Pata Negra de Salamanca 275
Pâté de campagne med cumberlandsås, cornichons och smörstekt bröd 175
Osetra-kaviar; serveras med smörstekt toast, ägg, syrad lök och syrad grädde  15g/595 30g/975 50g/1595
Skaldjur
Tilltugg
Plat du jour
Sallad
Vegan & vegetarian
Fisk
Kött
Sides
Desserter
Brunch lördag 11:00-16:00 söndag 12:00-16:00
Dryck

Boka bord för brunch

Vill du boka bord för en trevlig brunch i Stockholm? Klicka på knappen här nedan så är du bara några steg bort från att få njuta av en god brunch på Riche.

Låt oss hålla kontakten, så som vänner gör.

Det händer alltid något hos oss som du inte vill missa. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad, få erbjudanden, inbjudningar och tips på hur du kan njuta lite mer i livet. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Book a table