thumbnail mobile

Brunch på Riche i Stockholm

Att inleda lördag eller söndag med en brunch är kanske det trevligaste du kan göra. Om du letar efter den bästa brunchen i Stockholm är det helt klart till Riche du ska gå. Vi har funnits sedan 1893 och har en lång tradition av att erbjuda högkvalitativ mat och service. Välkommen på en lyxig brunch i en tidlös restaurang i hjärtat av Stockholm.

Riche Brunch
råbiff på restaurang riche

Brunch på Riche – en klassisk helgaktivitet

Letar du efter ett trevligt ställe att samlas med vännerna för att återhämta er efter en sen utekväll? Eller vill du få ihop hela familjen för en mysig helgaktivitet? Oavsett vilket är Riche det perfekta stället att äta brunch på. Vi serverar brunch på lördagar kl. 11–16 och söndagar kl. 12–16.

Vår brunchmeny innehåller goda klassiker som Ägg Benedict eller Ägg Royal, omelett, amerikanska pannkakor eller vår egen populära favorit: en köttmacka med säsongens tillbehör. Om du är sugen på en toast skagen, köttbullar med potatispuré eller kanske vår populära Biff Rydberg på svensk oxfilé går det också bra att beställa till bordet. När vi serverar brunch finns hela vår á la carte-meny tillgänglig också. Det är bara att välja och vraka mellan allt det goda vi har att erbjuda!

Förrätter

Förrätter

Toast Skagen med löjrom ½ 225 1/1 295
Kalixlöjrom med klassiska tillbehör 350
Råbiff med Karl-Johansvamp-emulsion, picklad svamp, krispig shallotenlök och hösttryffel 215
Stracciatella med zucchini, rädisa och örter från Ulriksdals trädgård 180
Kantarelltoast med Västerbottensost och rödvinssås ½185 1/1 235
Pata Negra de Salamanca 275
Risotto med Karl-Johan- och vildsvamp, gremolata och brynt smör ½ 185 1/1 285
Skaldjur
Tilltugg
Plat du jour
Sallad
Fisk
Kött
Sides
Desserter
Brunch
Dryck

Boka bord för brunch

Vill du boka bord för en trevlig brunch i Stockholm? Klicka på knappen här nedan så är du bara några steg bort från att få njuta av en rysligt god brunch hos oss.

Låt oss hålla kontakten, så som vänner gör.

Det händer alltid något hos oss som du inte vill missa. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad, få erbjudanden, inbjudningar och tips på hur du kan njuta lite mer i livet. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Book a table