Gatufest och invigning för vår nya Sommarbar

Denna sommar vill du nog inte lämna Stockholm alltför mycket. För den första juni lanserar vi ”Riche Sommar” där god dryck och härlig fest är temat hela sommaren.

För att verkligen sätta tonen för vad Riche Sommar kommer att bli bjuder vi in till en riktigt livad gatufest den första juni tillsammans med vår granne Chez Jolie. Vi ockuperar hela Ingmar Bergmans Gata med bland annat en Negronifontän, Aperol-bar, grill, stans bästa glassvagn, två liveakter med World Gym och Weils samt ett DJ-maraton i vår nya Sommarbar som ligger belägen på gatan. Tänk dig en liten men maxad festival som pågår från 15:00 fram till midnatt! Ja, det blir allt som kan önskas av en ordentlig sommarfest helt enkelt. Så ta med dig kollegor, vänner och familj och invig sommaren med en otrolig gatufest med oss på Riche. Vi ses torsdag den första juni!

DJs:

Vanilla

Liisa Tolonen

Sibille Attar

Lindström & Pankan

Hanna Makowsky

Von Kassange

Denna vecka på Riche

preview image
Tisdag 12/09 - Söndag 22/10 | Stora baren | Konst
Vernissage Ann Frössen, MY LIFE

Ann Frössén arbetar med flera media. Ann är mest känd för storskaliga målningar men arbetar även med teckningar, video och fotografi. Ofta skapar hon platsspecifika utställningar och hon har även erfarenhet av offentliga verk. Frågor som påverkar hennes konst och är angelägna för Ann Frössén är naturvård, liv och död. Havet som en symbol för dessa frågor figurerar ofta i hennes arbete och som en metafor för förändringar och händelser i livet.

Book a table