riche 130 år
thumbnail mobile

Välkommen att fira Riche 130 år

Nu bjuder vi in till årets största och viktigaste event på Riche. I år fyller vi 130 år och det ska vi naturligtvis fira ordentligt med fest och stök. Du kommer väl? Festen äger rum torsdag den 14/9 då vi pyntar hela Riche ordentligt.

Vi smygstartar festen genom att bjuda på lite ostron under lunchserveringen. Men det är på kvällen som det riktiga partyt drar i gång.

Ute i Sommarbaren, kl 17–22, serverar Jordmånen noga utvalda viner samtidigt som Svenska Disco Kyrkan står för musikunderhållningen. Inne på chefens kontor slår vi upp en riktigt maxad miniklubb där du + 1 en kan dansa loss. Ostron och cava kommer du kunna ösa i dig till kompispris hela kvällen. Baren Indigo gästspelar i vår garderob och serverar bärs samt annan god dryck, och självklart har vi bokat in en massa grymma DJs som spelar en skön blandning av såväl nostalgisk som kontemporär musik i både Lilla och Stora baren hela kvällen.

Vi planerar dessutom att inviga vårt sprillans nya kök med exklusiv servering av råbiff och cocktails till några slumpvis utvalda gäster. På plats är såklart vår gode vän och köttexpert Göran Svartengren som hackar upp råbiffen à la minute.

Ja du hör ju, på vår 130-årsfest kommer hela Riche förvandlas till ett riktigt nöjespalats. Blocka den 14/9 i din kalender så ses vi här och firar 130 år av glädje tillsammans.

Book a table