Artwork för Riche Råbiffsdagar 2024
thumbnail mobile

Råbiffsdagar på Riche

Februari månad är synonymt med Råbiffsdagar på Riche. Under fem dagar bjuder vi in dig att utforska en fantasifull meny av olika varianter på råbiff, varierande i smak och tillbehör. Inför årets Råbiffsdagar har vi handplockat styckdetaljer från fyra vanliga och högkvalitativa nötkreatursraser i Sverige. Varje ras och styckdetalj är noga utvald för sina unika egenskaper, vilket i kombination med exklusiva tillbehör kommer att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga.

Råbiffsdagarna ger dig en möjlighet att på ett roligt och njutningsfullt sätt fördjupa dig i smakvariationerna mellan olika raser och styckdetaljer. Vi strävar efter att göra denna upplevelse både underhållande och lärorik, samtidigt som varje tugga är en fest för dina smaklökar.

Vi ser fram emot att välkomna dig till våra traditionsenliga Råbiffsdagar den 20–24 februari! Klicka här för att boka bord till Råbiffsdagarna.

Årets meny:

(Med reservation för eventuella förändringar)

Angus: Malen rumpstek, friterade lökringar, tryffel, parmesan, cornichons och örter

225 kr

Svensk Jersey: Malet ytterlår, färskost, hasselnötter, picklad kålrabbi, rädisor och vattenkrasse

195 kr

Svensk rödbrokig mjölkko: Malet innanlår, lagrade hårdosten Rödbrokig, löjrom från Kalix och jordärtskocka

220 kr / större 315 kr.

Hereford: Handskuren ryggbiff, rostad märg, Karljohansvamp, schalottenlök och timjan

275 kr / med kaviar 325 kr

LIVE i Lilla Baren

Och som pricken över i:et bjuder Lilla Baren på tre livespelningar under Råbiffsdagarna. I år är det Karamazov 3, You Thant och Sibille Attar som kommer att inta scenen. Kom till Riche, njut av den godaste råbiffen du någonsin ätit, knata in till Lilla baren och upplev innerliga liveframträdanden. Klicka här för att läsa om vår kommande event i Lilla Baren.

 

Råbiff på Riche

Book a table