Korvdagar på Riche
thumbnail mobile

Korvdagar på Riche

Under dagarna 21–23 mars från klockan 17.00 bjuder vi in till en smakrik fest (ej under lunchtid) där en folkkär klassiker står i centrum – korven! Med Korvdagarna vill vi uppmärksamma det fina hantverket som ligger bakom tillverkningen av korv, samt hylla, förvalta och utveckla det gastronomiska arvet. Korv har en särskild plats i våra hjärtan då dess mångsidighet tillåter oss att tillaga, servera och njuta av den på så många olika goda sätt.

Årets meny under Korvdagarna

I såväl stora som Lilla Baren kan du njuta av en läcker hemlagad varmkorv i bröd med dijonsenap och surkål för 105 kr. Perfekt som en aptitretare eller ett tilltugg som du kan äta på stående fot.

På vår á la carte-meny kommer du att hitta tre rätter med våra egna hemmagjorda korvar:

- Blodkorv picante, salsa bravas, potatis, aioli och stekt ägg 265 kr

- Boudin blanc, timjan- och portvinskokta plommon, potatispuré, portvinssky och anklever 285 kr

- Toulousekorv med cassoulet på bönor och tomat 265 kr

Den kvällspigga kan svänga förbi vår "korvlucka" i kockbaren mellan kl. 22.00 och 01.00. Där serveras en klassiskt god kioskkorv med bröd, senap, ketchup och rostad lök. Om du önskar något extra, har vi även en exklusiv variant av räksallad – Skagenröra! Kvällskorven kostar 65 kr, och 195 kr med Skagen.

I barerna häller vi upp välkyld tysk öl, och våra sommelierer kommer att plocka fram perfekt tempererade viner som går utmärkt ihop med de olika korvarna.

Varmt välkommen till våra Korvdagar!

Korvdagar på Riche

Book a table