Hero banner

Mat och dryck på Riche

Riche är ett brasserie med svenska influenser och köket är känt för många saker, däribland arvet från Tore Wretman. Hantverket är i centrum och all mat lagas från grunden. Vi serverar plat du jour mån-fre 11.30-15.00.
Lör-sön serverar vi brunch till 16.00, därefter serveras a la carte.

  • Kalixlöjrom med klassiska tillbehör 335
  • Inkokt vit sparris med Sauce hollandaise, färsk stenbitsrom, kavringssmul och smörgåskrasse 255
  • Gravad lax med ponzumajonnäs, friterad aubergine ”five-spice” och rädisa 185
  • Toast Skagen med löjrom ½ 225 1/1 305
  • Osetra-kaviar; serveras med smörstekt toast, ägg, syrad lök och syrad grädde 15g/595 30g/975 50g/1595
  • Pata Negra de Salamanca 275
  • ½ Råbiff med karameliserad lökmajonnäs, friterad lök, snabbpicklad silverlök, biff garum, liten sallad och crostini 195
  • Toast Pelle Janzon; 15g löjrom, oxfilé, äggula och hackad rödlök 15g Osetra kaviar, oxfilé, äggula från vaktel och hackad rödlök Löjrom 265 Osetra 795
  • Liten charkuteritallrik med marinerade oliver och cornichons 195

Vår vinlista

Vill du se vad för vin och annan dryck vi serverar? Här har du hela vår vinlista.

mat på Riche

Detta är Riche

Vi slog upp dörrarna och välkomnade världen in år 1893 och har sedan dess varit ett tidlöst socialt nav i centrala Stockholm. Riche är ett brasserie med svenska influenser och arvet från Tore Wretman är viktigt för oss. På vår meny står klassiska rätter sida vid sida med nya skapelser inspirerade av årstiderna.

Book a table