Hero banner

Restaurang Riche – öppet på söndagar

Välkommen till din favoritrestaurang i Stockholm med öppet på söndagar! Kom hit och ät brunch, lunch, middag, ta en kaffe eller öl i baren och njut av söndagens lugn.

Att gå ut och äta brunch, lunch eller middag är alltid en trevlig söndagsaktivitet då helglugnet har infunnit sig på stan. På restaurang Riche har vi i princip alltid öppet på söndagar, och vi har en sällsynt stämning som är avslappnad men samtidigt rivig. Hos oss njuter du lika mycket av atmosfären som av den goda maten och drycken vi serverar. Vi inspireras såväl av det franska som av det klassiskt svenska köket och tillagar alltid mat på råvaror i säsong.

råbiff på restaurang riche
Ostron från Riche
Riche Brunch

Så om du letar efter en söndagsöppen restaurang i Stockholm så är det helt klart till oss du ska gå. Vanligtvis har vi öppet kl. 12:00–22:00 på söndagar, men om du vill se dagens öppettider rekommenderar vi att du scrollar längst ned på denna sida.

Förrätter

Förrätter

Toast Skagen med sikrom ½ 220 1/1 295
Löjrom från Finland med klassiska tillbehör 335
Liten klassisk råbiff med betor, kapris, rödlök, cornichons och äggula 215
Burrata med tomater, basilikaolja, rostat levainbröd och gröna blad från Ulriksdals trädgård 175
Risotto med sotade sommargrönsaker och halstrad citron ½ 185 1/1 285
Skaldjur
Plat du jour
Sallad
Fisk & Vegetariskt
Kött
Desserter
Snacks & Sides
Dryck
Brunch

Presentkort

Vill du ge bort en upplevelse som inte involverar fallskärmar eller sportbilar? Då tycker vi att du ska satsa på ett presentkort hos oss på Riche. Det går alldeles utmärkt att betala med presentkortet oavsett om ni kommer för en kopp kaffe eller för en helkväll.

Låt oss hålla kontakten, så som vänner gör.

Det händer alltid något hos oss som du inte vill missa. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad, få erbjudanden, inbjudningar och tips på hur du kan njuta lite mer i livet. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Book a table