Staffan Lindberg

”Unstoppable sweetheart of the international queer underground, Stockholm-based Staffan Lindberg builds on sparse but heavyweight output for Ostgut Ton and 𝗗𝗼𝗹𝗹𝘆 with a debut EP on hometown label Studio Barnhus, showcasing the DJ/producer’s melodic flair and precise understanding of contemporary club rhythmics.”

”𝘽𝙖𝙗𝙮 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙤 features new-school Brazilian funk heroes MC Maromba and Skorps on the cheekiest little club bomb of the season, while trancetastic electro banger 𝙏𝙝𝙚 𝘽𝙤𝙙𝙮 𝙆𝙚𝙚𝙥𝙨 𝙏𝙝𝙚 𝙎𝙘𝙤𝙧𝙚, thing of manic beauty 𝘼𝟯𝟴𝟬, and UK Funky-informed showstopper 𝙋𝙧𝙤𝙗𝙡𝙚𝙢𝙖𝙜𝙞𝙘 – all dressed to impress in Nick Shea’s stunning artwork – take the 𝘼𝙙𝙟𝙖𝙘𝙣𝙩 𝙀𝙋 to dazzling heights.” – Studio Barnhus.

22-02!

Denna vecka på Riche

preview image
Tisdag 19/08 | Lilla baren | Konst
Vernissage Peter Larsson, Konstvärlden

Med titlar som RESAN TILL GALLERIET, DET FÄRDIGA COLLAGET, PLANEN samt ÖPPEN SCEN tar Peter Larsson sig an collage som på ett beskrivande och målande vis beskriver tankar om konstvärlden.  Peter Larsson arbetar med ett animationsprojekt där han utgår från sina tankar om konstvärlden och vad det innebär att vara konstnär. De animerade scenerna kretsar kring en ovanlig konsthall som fungerar som en samlingsplats för refuserade konstverk, deras plats för ett efterliv. Olika material från halvfärdiga skulpturer och installationer rör sig fritt i de vita rummen. De ingår i ett kretslopp där konstverkens andar agerar kreatörer som skapar någonting nytt av de bortglömda verken. 

preview image
Tisdag 19/08 | Stora baren | Konst
Vernissage Jakob Anckarsvärd

I sitt politiska måleri utforskar Jakob Anckarsvärd aktuella samhällsfrågor och existentiella teman. Hans verk rör sig i gränslandet mellan det vardagliga och det symboliska, ofta med en underfundig blick på vår samtid. I utställningen Överflöd riktas blicken mot maten – dess pris, dess roll i kulturen och hur den speglar vår tid. I en tid präglad av inflation och ekonomisk oro har livsmedel blivit en allt tydligare symbol för både brist och överflöd.

Book a table