21–24 januari bjuder vi in dig att fira 20-årsjubileet av våra korvdagar, en återkommande tradition där vi hyllar svensk matkultur och det genuina hantverket bakom riktigt bra korv. Under fyra dagar förvandlar vi därför vårt kök till en liten korvfabrik och serverar svensk korv à la Riche!
Menyn (med reservation för eventuella förändringar):
Stekt Riche-Falukorv
med blomkål och makaroner stuvade i fläskbuljong, sötsyrlig tomatconcassé och grovkornig senap
285 kr
Krispigt stekt Richesterband
med skånsk potatis, inlagda rödbetor, stekt ägg och rödvinssås
295 kr
Grillad gotländsk lammkorv
med smak av gotlandstryffel och mejram serveras med rotsellericrème, syrad kål och brynt smör
360 kr
Korvplatå för två (serveras i Stora och Lilla baren från 16.00)
Grillad gotländsk lammkorv i bröd, pommes frites med riven parmesan och vintertryffel, ketchup, grovkornig senap, chilimajonnäs, gurkrelish och hummersallad
645 kr
Korvrätterna avnjuts bäst tillsammans med utvalda viner, en ljus öl eller vår hemgjorda snaps, alternativt någon god alkoholfri dryck. Vår vanliga à la carte erbjuds också, om du mot förmodan skulle behöva en liten korvpaus.
Dessa dagar är ett måste för alla korvromantiker, och alla som är intresserade av det svenska matarvet och husmanskosten!
Våra korvdagar infaller 21–24 januari och korvrätterna serveras både under lunch och middag, med undantag för korvplatån som serveras från kl. 16:00 i Stora och Lilla Baren.
