Korvdagar på Riche

21–24 januari bjuder vi in dig att fira 20-årsjubileet av våra korvdagar, en återkommande tradition där vi hyllar svensk matkultur och det genuina hantverket bakom riktigt bra korv. Under fyra dagar förvandlar vi därför vårt kök till en liten korvfabrik och serverar svensk korv à la Riche!

Menyn (med reservation för eventuella förändringar):

Stekt Riche-Falukorv

med blomkål och makaroner stuvade i fläskbuljong, sötsyrlig tomatconcassé och grovkornig senap

285 kr

Krispigt stekt Richesterband

med skånsk potatis, inlagda rödbetor, stekt ägg och rödvinssås

295 kr

Grillad gotländsk lammkorv
med smak av gotlandstryffel och mejram serveras med rotsellericrème, syrad kål och brynt smör

360 kr

Korvplatå för två (serveras i Stora och Lilla baren från 16.00)

Grillad gotländsk lammkorv i bröd, pommes frites med riven parmesan och vintertryffel, ketchup, grovkornig senap, chilimajonnäs, gurkrelish och hummersallad

645 kr

Korvrätterna avnjuts bäst tillsammans med utvalda viner, en ljus öl eller vår hemgjorda snaps, alternativt någon god alkoholfri dryck. Vår vanliga à la carte erbjuds också, om du mot förmodan skulle behöva en liten korvpaus.

Dessa dagar är ett måste för alla korvromantiker, och alla som är intresserade av det svenska matarvet och husmanskosten!

Våra korvdagar infaller 21–24 januari och korvrätterna serveras både under lunch och middag, med undantag för korvplatån som serveras från kl. 16:00 i Stora och Lilla Baren.

Book a table