Gin-kväll i Stora Baren med Hellströms Gin

Den 19/4 vill du garanterat svänga förbi Stora Baren! För då kommer Elisabeth Hellström från Hellströms Gin hit och snackar gin och blandar goda drinkar som du kan sippa på hela kvällen lång.

Vi är glada över att samarbeta med denna talangfulla svenska producent, som har skapat en balanserad och blommig gin med toner av rosor och älgört – enligt oss den bästa svenska ginen på marknaden. Hellströms Gin är helt ekologiskt och produceras i ett litet destilleri i en gammal mejerifabrik i Hablingbo på södra Gotland.

Vi frågade Elisabeth vad hon ser fram emot mest med kvällen den 19/4 och då svarade hon så här;

”Riche är en häftigt och klassisk restaurang som jag alltid har tyckt väldigt mycket om! Att få komma hit och blanda lite drinkar och snacka gin med gästerna ska verkligen bli superkul. Det ska bli särskilt roligt att låta gästerna smaka på min egen signaturdrink, en GT med en nordisk twist! Den innehåller äpple och timjan i stället för de klassiska smaksättarna. Gillar man gin och gillar man klassiska nordiska smaker kommer man älska den här drinken!”

Så om du är en gin-entusiast eller bara är nyfiken på att prova något nytt, är detta en kväll du inte vill missa! Kom och sippa på några av de goda drinkarna som blandas av Elisabeth i Stora Baren den 19/4 kl 17–20!

Book a table