Artist: Yoyo NastyMedia: MåleriDate: 2019

Yoyo Nasty – ‘NASTY VASES’

Konstnären och illustratören Yoyo Nasty använder humor och lekfullhet för att utforska ett färgsprakande måleri. I hennes bildvärld finns en ständig närvaro av naturens väsen och grönska samt livliga djurfigurer som hundar och tigrar. Hon brinner för att skapa ett roligt och unikt uttryck i både illustrationer och mönster. Yoyo Nasty är baserad i Stockholm med en masterexamen från Konstfack University of Arts, Crafts and Design. Hon är representerad av Söderberg Agentur.

I denna utställning tolkas den blomfyllda vasen som är återkommande i Yoyos bilder ofta som ett dekorativt tillägg i bakgrunden. Här får objektet ta plats både på de stora målade dukarna och i egenskap av handmålade terracottavaser. De keramiska vaserna är unika och formgivna i samarbete med Fredda Berg. Fredda Berg är materialbaserad konstnär och keramiker. Han studerar på masterprogrammet Craft på Konstfack.

 
Utställningen pågår 6/11 – 1/12
Om ni är intresserade av att köpa vaser finns mer info här

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table