Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

”2009 då jag bodde i Norrland vaknade jag mitt i natten av att mitt hus brann, min familj klarade sig med nöd och näppe och huset blev en spökruin, oförsäkrad så blev jag av med allt jag ägde och hade förutom min kamera, flyttade tillbaka till Stockholm, blev lämnad för en annan, blev blåst på mina pengar och blev hemlös. Fick en djup depression och drog mig tillbaka. Men efter nåt år började det klia i skapande-tarmen. Jag tog fram kameran och började så smått fota igen, detta gav mig stimulans och detta gjorde att jag sakta började få lust för livet igen.”
– Håkan Schüler

 

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren.
Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017.
Utställningen pågår 13/6 – 31/7 2017

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table