Artist: Yngwe GamlinMedia: ÖvrigtDate: 1961

Yngwe Gamlin

Yngwe Gamlin var inte bara konstnär, utan arbetade också som scenograf och musa åt bland andra Povel Ramel. Gamlin medverkade dessutom både som skådespelare och regissör i flera kortfilmer. Själv var han mest stolt över scenografierna till baletterna “Eldfågeln” och “Törnrosa” på Kungliga Operan.

På uppdrag av Tore Wretman inredde han år 1961 Operabaren. Lite av hans spretiga konstnärssjäl finns även i Teatergrillen i de permanenta verken “Två Tusen” och “Utan Titel”.

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table