Artist: Yngvild SaeterMedia: SkulpturDate: 2021

Yngvild Saeters verk visas i Lilla Baren

2021-10-13 till 2021-11-13

 

Förbered er på ett möte med taktila, skulpterade föremål gjorda av motorcykeldelar, metallnitar, kedjor och pälsbitar. Dessa djupt personliga verk kopplar an till konstnärens engagemang i punk- och straight edge-rörelsen och en nära döden-upplevelse under en operation för ett par år sedan. Yngvild berättar mer om denna upplevelse på Brillo Vox se mer här.

Verken bildar konstiga, mycket visuella, hybridformer som trotsar kategorisering och hennes sköldliknande väggobjekt blir till ett slags urbana altartavlor eller vapensköldar.

Yngvild Saeter (född 1986 i Norge, bor och arbetar i Stockholm) tog examen från Valand Academy i Göteborg 2014. Hon har också studerat social och kulturantropologi samt statsvetenskap vid universitetet i Oslo.

Yngvild Saeter är representerad av galleri Andrehn-Schiptjenko i Stockholm

Verkförteckning

Läs och se mer här, https://www.andrehn-schiptjenko.com/artists/44-yngvild-saeter/

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table