Artist: Vilhelm NyroosMedia: MåleriDate: 2019

Vilhelm Nyroos “Ansikten”

Vilhelm Nyroos är 20 år gammal och är konstnär, med fokus i måleri. Han målar ansikten. Inspirationen kommer oftast inte från människor utan mer från omgivningen, känslor, färger han ser på stan. Ansiktena skapar sig själva, och slutprodukten är aldrig förutsägbar. Det finns inte ett ansikte. Därför är varje verk så unikt. Alla är lite annorlunda. Men alla har en koppling till varandra. Vilhelm Nyroos har tidigare ställt ut på Liljevalchs Unga Vårsalong och på Galleri Korn. Det här blir hans första solo utställning utnämnd ”Ansikten”.

Utställningen pågår mellan 20190116 – 20190216

Kontakt: 070 032 74 32

Mail: v.nyroos@hotmail.com

Insta: @fa.cepainter

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table