Artist: VÅR; Björn Atldax & Karl GrandinMedia: IllustrationDate: 2014

VÅR; Björn Atldax & Karl Grandin

10 år av Vår i Lilla Baren.

Vår (Björn Atldax och Karl Grandin) har varit med och utformat utseendet i Lilla Baren på Riche. Under 10 års tid har de konstant levererat genialiska illustrationer till Sommarklubbarna i Lilla Baren på Riche.
Vår har med ett lekfullt och fantasirikt uttryck fångat och speglat musiken och livet i Lilla Baren. Inspirationen kommer från vitt skilda källor som Hieronymus Bosch till de Olympiska ringarna. Vår har konstant arbetat med en underliggande påminnelse om det undermedvetna, och det är lätt att förlora sig i en av deras detaljrika illustrationer. Ofta finns det ett överflöd av olika detaljer och nya upptäckter i deras illustrationer. Vår skapar verk med humor och glädjen har smittat av sig till Lilla Baren och dess gäster, nu har de försett Lilla Baren med verk under 10 års tid.
De har även försett Lilla Baren med en egen logotyp.

var Riche 210 var sommar08

var Riche Sommar 2006 300 var Riche-2014-Mantikora-01

var samlat

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table