Artist: Stefano BeccariMedia: SkulpturDate: 2013

Stefano Beccari, Tunes

Stefano Beccaris skulpturer i baren på Riche

Den italienskfödda svenska skulptören och grafikern Stefano Beccari ställer ut tre skulpturer i stora baren på Riche. Stefano har sedan 1966 visats flitigt och finns idag representerad på institutioner runt om i världen.

Tre verk med titlarna Sound 1, Sound 2 och Sound 3 ingår i den serie som Riche nu ställer ut. Skulpturerna är inspirerade av olika typer av ljud och hur människor reagerar på de hörselförnimmelser som färdas genom dem. De tre skulpturer som visas på Riche är framtagna i statuariomarmor från Carrara.
Se mer här

Om konsten på Riche och Teatergrillen:
Redan på Tore Wretmans tid fanns en tydlig ambition med konsten på Riche och Teatergrillen. En ambition som ännu förvaltas och restaurangen är fortfarande ett levande galleri för den samtida svenska konsten. Både i form av temporära utställningar och permanent installerade verk. Varje år utökas samlingen och minst ett nytt permanent verk installeras på restaurang Riche och Teatergrillen. Representerade på Riche och Teatergrillen med permanent installerade verk finns bland annat: Ylva Ogland, Jakob Krajcik, Cecilia Ömalm Krajcikova, Märta Måås-Fjetterström, Jonas Bohlin, Gunilla Klingberg, Jonas Dahlberg, Jonas Nobel och Jockum Nordström.

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table