Artist: Sanny LaurinMedia: SkulpturDate: 2019

Sanny Laurin ”Se människan”

Sanny Laurin visar skulpturer och målningar på Riche.
Sanny vill visa sina verk i en modern miljö, han har ett sätt förvandla gamla kyrkornament som påminner om ikonmålning till modern konst. Med Sannys konst får valvet och väggarna i restaurangen en mer sakral känsla. Sanny är en skulptör som arbetar i många material, främst i sten och betong, men även trä, terrakotta, brons och svets. I denna utställningar kommer Sanny även att ställa ut målningar.
Gemensamt för verken är att det är många skulpterade huvuden och målade huvuden som betraktar publiken, därav namnet “Se människan”. Med i utställningen är, Dansarna, Tre på glaset (tupp, höna, hen), svarta ugglor och katt på baren.

Verklista

Utställningen pågår 29/1 – 26/3 2019

Vid intresse kontakta
Sanny Laurin sannyskulptur@gmail.com
alt.
Carl Carboni calle@riche.se

 

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table