Artist: Constance TenvikMedia: MåleriDate: 2019

Riche lunch sessions, Constance Tenvik på Lilla Baren, Riche

Loyal presenterar Riche Lunch Sessions av Constance Tenvik – utställning i Lilla Baren
– 3 september till 6 oktober

Under loppet av trettio dagar målades tretton porträtt i Restaurang Riches rika kultmiljöer.
Loyal Gallery bjöds in av Riche och gavs fria händer, vilket ledde till att konstnär Constance Tenvik tog med sig gouache-färger, penslar, en plastburk för vatten och en gäst till restaurangen.
Olika karaktärer i Stockholm avbildades under influenserna av mat, vin och sött. Ett performativt streck drogs över restaurangen, där personalen snart blev van vid Tenviks närvaro. Andra gäster utöver subjekten kom förbi för att rama in porträtten med konversation och glädje. Att avbilda är ett tidlöst sätt att frysa ett ögonblick – ett porträtt är inte bara ett porträtt utan en del av en tidslinje, linjär men inte regelbunden. Olika stopp, täta eller med utrymme emellan, har spelat stor roll i hur vi förstår vår dåtid. Det ödmjuka projekt som Tenvik har ägnat sig åt blir ett sätt att minnas och dela med sig av de stunder konstnären har fått uppleva tillsammans med sina gäster, en sommar i Stockholm 2019. Hennes förevigade minnesbilder är fulla av rörelse, färgrika och frapperande.

Tack till Loyal
https://www.loyalgallery.com/

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table