Artist: Patrik MillerMedia: FotografiDate: 2020

Patrik Miller, Michael Nyqvist

RICHE 08.11.2020 – 05.12.2020

Den 8 november i år skulle Michael Nyqvist ha fyllt 60 år.
Michael Nyqvist Foundation är en stiftelse som initierats för att premiera skådespelare som verkar i hans anda. Varje år delas pris ut till en person och en grupp som levandegör skådespelarkonstens förmåga att förena människor. Stiftelsen är ickevinstdrivande och beroende av donationer för att kunna fortsätta sitt arbete. Därför har stiftelsen tagit fram exklusiva fotografier på Michael i små, numrerade upplagor.
Alla bilderna du ser här på Riche är tagna av internationellt erkände fotografen Patrik Miller och finns att köpa på på www.michaelnyqvistfoundation.org. Så genom att köpa ett konstverk med Michael som motiv, bidrar du till att hans vision förs vidare.
Tack.

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table