Media: KollageDate: 2020

Nature on Speed

19.11.2020 – 12.12.2020

Johan Barrett och Olle Halvars är aktuella med en ny utställning i Lilla baren på Riche. I utställningen ”Nature on Speed” visar de separata och gemensamma verk. Det skeva och utflippade har förstärkts i denna utställning då Barrett och Halvars har fokuserat på collagets möjligheter och begränsningar. Sammanfogade delar som skapar nya mutationer och världar.

Johan Barrett är född 1983 i Uppsala och bodde en period som barn i Pennsylvania, USA. Han är bland annat utbildad vid Grafikskolan och Beckmans Designhögskola och är verksam som konstnär och grafisk formgivare. De som är bekanta med Barretts konst sedan tidigare kommer att känna igen de lekfulla och samtidigt drömska motiven.

johanbarrett.com
Instagram: @johandavidbarrett

Olle Halvars är född 1985 i Märsta utanför Stockholm. Han är utbildad vid Grafikskolan och Konstfack och är verksam som konstnär och konstpedagog. Halvars arbetar främst med grafik, oftast i större format med textil och skulpturer. I sina tryck använder han ett enklare bilduttryck; en mix av urklipp, breda penseldrag och karvat trä.

ollehalvars.com
Instagram: @ollehalvars

 

 

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table