Artist: Josefin EklundMedia: InstallationDate: 2017

Neonljuskonst – Josefin Eklund

Josefin Eklund är en ung neonljuskonstnär baserad i Göteborg som länge varit besatt av elektrisk konst, neon och ljusreflektioner.

Efter att ha arbetat med neonglasblåsare i Berlin tog hon fram en kollektion till sin första utställning som ägde rum tidigare i år under namnet Purple Perplex. Responsen till hennes färgstarka och lysande ljusinstallationer blev en succé och hon designade fler verk. Hon har efter det ställt ut både på galleri i Stockholm, under Art Basel i Basel, som är en av världens största konstveckor, haft en till egen utställning i Bohuslän och byggt större installationer till artister och sålt slut nästan allt hon tagit fram.

Utställningen pågår tom 30/9

Besök hennes instagramkonto på @josefiineklund eller hemsida www.josefineklund.com för att kika in vad hon gjort tidigare.

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table