Artist: Charlie DrevstamMedia: FotografiDate: 2016

LOST AND FOUND

LOST AND FOUND – en utställning med fotografier av Charlie Drevstam
Lilla Baren, Riche 6/9 – 4/10

I en bar är vi alla delaktiga i en föreställning. I varierande sinnesstämningar intar vi lokalen, rusiga, lyckliga, nedstämda eller sökande. När musiken tystnat, ljuset tänds, klockan är 02 och dörrvakterna bett en att dricka upp och gå, då bryts föreställningen.
Vi flyr det starka ljuset. På golvet och i sofforna, spår med efterlämnat skräp, men också kvarglömda föremål. En del hämtas upp av ägaren dagen efter, annat ligger kvar i glömska.

“Personalen på Riche har hjälpt mig genom att samla de kvarglömda föremålen i en låda.
För några veckor sen tog jag med lådan till studion, la upp innehållet på bordet och börjat komponera dessa stilleben. De borttappades revansch bakom passepartout och glas.” – Charlie Drevstam.

LOST and FOUND är ett projekt som har enat alla avdelningar på Riche och som gjort alla involverade till sakletare.

Charlie Drevstam är fotograf och baserad i Stockholm. Representeras av Agent Molly & Co.

Charlie Drevstam är fotograf och baserad i Stockholm.
Representeras av Agent Molly & Co.

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table