Artist: Leo ParkMedia: MåleriDate: 2015

Leo Park

Feta Vågen

Där insekter sväller till tecken, symboler och köttätande wildstyle. Där kampen om makt, perversa lekar och plötsliga infall genomkorsas av grekiskt drama. Där Michelangelo möter Mega Pyton, där står Leo Park och hugger med sin nervösa penna.

Efter åratals besatthet av undergroundserier, 1600-talsklassicism, graffiti och teckenmystik har Leo Park utvecklat en bildvärld där allt tycks vara i förvandling. I sitt försök att beskriva världsalltet, har Leo Parks konst kollapsat i ett rytmiskt rum där biomorfa singulariteter kämpar för sin existens. Ett kollektivt medvetande söker febrilt efter svar. Är vi i växtriket? I språkriket? I djurriket, i barndomen eller i helvetet?

Leo Park är konstnär från Stockholm och har arbetat med måleri, installationer och performance.

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table