Artist: Stefano BeccariMedia: SkulpturDate: 2017

Stefano Beccari, I delikatesser på Teatergrillen

Den italienskfödda svenska skulptören och grafikern Stefano Beccari ställer ut ett urval bronsskulpturer på Teatergrillen. Dessa skupturer är tagna från Stefanos projekt “Portrait of a Sea that holds it´s breath”. Inspirationen till dessa verk har tagits från havet och från strandfynd, och visar hur dessa objekt på något sätt också speglar vad som pågår i våra hav, fynden har varit både fiskar och skaldjur men också mänskligt producerade objekt, rester som dumpats i havet. Stefano har sedan skapat verk där dessa två komponenter smällts samman och skapat nya former. Stefano har sedan 1966 visats flitigt och finns idag representerad på institutioner runt om i världen.

Stefanos teckningar och grafik är representerad på Nationalmuseum i Stockholm, Göteborgs Konstmuseum och ett flertal andra institutioner i Norden. Hans verk finns även på British Museum i London; La Bibliothèque Nationale i Paris; Fundaçao Gulbenkian i Lissabon; Fundación Juan Miró i Barcelona; Museo de Arte i Mexiko City; Pusan Art Museum, i Sydkorea; Sesimbra Art Museum i Portugal.

Boka bord idag!

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag?

Other works of art

fallback image
Artist: Håkan SchülerMedia: FotografiDate: 2017

Håkan Schüler – Fotografier på Riche

Håkan är en fotograf som har arbetat med musikvideos, reklamfilmer och dokumentärfilmer i större delen av sitt liv. Inspirationen kommer från musik och fashion. Verken som ställs ut på Riche är tagna runt om i Europa och USA under de senaste sju åren. Håkan Schüler är en rockfotograf och är nu aktuell med ett fotoreportage med magasinet Rolling Stone under sommaren 2017. Utställningen pågår 13/6 - 31/7 2017
Book a table