Elektronisk musikfest på Riche

Gör dig redo att kliva in i en elektronisk värld när vi bjuder in dig till årets mest euforiska musikfest på Riche den 17/5! I samband med Depeche Modes spelning i Stockholm den 23/5 vill vi hylla deras inverkan på den elektroniska musikens utveckling och skapar därför en egen unik festupplevelse som du absolut inte vill missa.

Kvällen till ära har vi bjudit in ett par gäst-DJs som kommer att spela i Stora Baren. Fredrik Strage, Anders Kilander och Sveriges egna electro-drottning Emmon kör varsitt set och bjuder på en pulserande blandning av elektroniska musikslingor.

Och som om det här inte vore nog så presenterar vi även en konstutställning i linje med temat. I korridorerna mellan köket och toaletterna kommer du kunna se en imponerande ljud- och ljusinstallation av Niklas Johansson. Verket heter ”Bright Light Dark Room” och är inspirerat av Depeche Modes klassiska hit ”Photographic”.

Oavsett om du är en electro-lover eller inte så är det här en fest vi kan lova att du inte vill missa. Vi ses den 17/5 kl 17–02 i Stora Baren!

Denna vecka på Riche

preview image
Tisdag 12/09 - Söndag 22/10 | Stora baren | Konst
Vernissage Ann Frössen, MY LIFE

Ann Frössén arbetar med flera media. Ann är mest känd för storskaliga målningar men arbetar även med teckningar, video och fotografi. Ofta skapar hon platsspecifika utställningar och hon har även erfarenhet av offentliga verk. Frågor som påverkar hennes konst och är angelägna för Ann Frössén är naturvård, liv och död. Havet som en symbol för dessa frågor figurerar ofta i hennes arbete och som en metafor för förändringar och händelser i livet.

Book a table