Deviation Days + Marble Mammoth LIVE

Åter dags för den omtalade promenaden mellan Sturehofs vita dukar och förvånade middagsgäster för att slutligen landa i O-barens oas av energisk livemusik och barhäng. Tisdag den 9 nov är det Deviation Days och Marble Mammoth som står för underhållningen, helt gratis! Så sitt hemma och ångra dig för evigt eller kom och lev lite när du äntligen får! Dörröppning 19.00, band på scén ca 20.00.
DEVIATION DAYS
Debutsingel-aktuella och med en lika debuterande bassist intar Deviation Days scénen. Bandets sound har influenser från garagerocken och 70-talet men också från en uppväxt präglad av 80-talets hårdrock och en dos existentiell ångest från 00-talet.
Fans av band som the Who, Rolling Stones och nyare akter som Hellacopters är välkomna att vallfärda till O-baren den 9 nov!
https://www.facebook.com/DeviationDays
https://youtu.be/iJ3NelVCWYA
https://open.spotify.com/track/6K65zUAmVl73cKAfFi6fjR
MARBLE MAMMOTH
En lill-fredag på Stureplan kan inte börja bättre än med en dos alternativ indie-psych-rock. Marble Mammoth debuterade 2017 och har släppt kritikerrosade låtar som Wrecked Ship, Glitter Amongst Gravel, och indie-hymnen Have The Sun Lick Your Mind som plockades in på Spotify’s editorial playlist och har spelats på radio i länder som England och USA. Du som tar dig till O-baren kommer dessutom bjudas på ett gäng nya, osläppta låtar!
https://open.spotify.com/artist/16hvutxJo04mlTcF6uBRfH
https://www.facebook.com/marblemammoth
https://www.youtube.com/channel/UCL0i4yWIQwIHQWIVRAvpFiQ
https://www.instagram.com/marblemammoth/

This week at Riche

Book a table