Riche Fenix Korean Evening
thumbnail mobile

Korean Evening: gästspel med kocktrion 82+

Upplev en smakrik fusion av koreansk matkultur och svensk kreativitet på Riche Fenix’s ”Korean Evening” den 5:e december. Stolt välkomnar vi kocken Youngjo Lee (tidigare från AIRA och restaurang Ekstedt), tillsammans med sitt team Jason Jang och Carlos Wehe, i konstellationen +82.; en konceptgrupp med fokus på att föra in kockarnas olika mat- och dryckeskulturer i det svenska restauranglandskapet.

Youngjo Lee, född i Korea och uppvuxen i Sverige, har tillsammans med vår kökschef William Carlström skapat en meny som förenar autentiska koreanska smaker med svenska influenser. Det serveras smakupplevelser som inkluderar Merguez hotdog med koreansk jjajangsås och noga utvalda cocktails med koreansk soju, inklusive klassisk somaek – en blandning av soju och öl.

DJ:n och producenten Didi Han har kurerat en speciell spellista för kvällen och menyerna pryds med ett unikt konstverk av konstnären Pontus Djanaieff.

Detta är ett event som handlar om mer än bara maten; det är en hyllning till sammanflätade kulturer. Välkommen att uppleva en god smakresa den 5:e december under Korean Evening på Riche Fenix. Det blir en minnesvärd kväll!

Riche Fenix Korean EveningRiche Fenix Korean Evening