Dubbelorganisterna – LIVE & Releasefest

Välkomna på releasefest med Dubbelorganisterna ”Volym 1”

Skivan som släpps på skivbolaget Subliminal Sounds är de sista, och tidigare outgivna, inspelningarna med den legendariska psykedeliska orgelkungen Bo Hansson. På detta album kan du höra Bosse i fin form tillsammans med sin yviga orgelelev; den extraordinär keyboardisten Eric Malmberg,  i sällskap av Niklas Korssell, skapande fascinerande och eterisk rymdjazz. Musiken tyckes innehålla information om ett mycket djupare perspektiv som ifrågasatte såväl tid som rum och som erkände att allt som händer i själva verket är universum som rullar ut sin abstrakta skapelseprocess.

Det nya Dubbelorganisterna vinyl LP albumet med insertblad,  som släpps dagen efter, finns på naturligtvis på plats  och till salu. Vi visar och försäljer även denna afton exklusiva och limiterade Dubbelorganisterna risografikonsttryck av Eric Malmberg.

Eric Malmberg och Fredrik Björling utgör 2024 års upplaga av Dubbelorganisterna och spelar musik LIVE från nya albumet! Psykedeliska klanger och grooves framförs med slagverk, micromoog och en emulering av den legendariska Dübenorgeln från 1609.

LIVE på scen ca.20:00

För er som inte kan närvara på plats kan man förbeställa skivan här – – – >

Kolla in fler releaser från Subliminal Sounds här – – – >