Vill du arbeta på Sturehof?

Våra medarbetare är restaurangens essence och vi är helt övertygade om att en välmående personal skapar en bättre upplevelse för våra gäster. Är du en dedikerad person med hög yrkesstolthet och intresse för matupplevelser ska du söka dig till oss.Sturehof är en del av koncernen Svenska Brasserier och består av Sturehof, AIRA, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Vi har lång erfarenhet av restaurangbranschen med några av landets mest prestigefyllda institutioner. Detta ger våra anställda breda karriärmöjligheter att både utmanas och utvecklas hos oss. Vi uppmuntrar intern rörlighet mellan avdelningar och restauranger, det gör att vi får kunniga medarbetare och ni som är anställda behöver aldrig känna att ni stagnerar.
Vi jobbar långsiktigt med högt ställda mål för att vara så hållbara som möjligt för kommande generationer ska kunna njuta av det vi har idag. Detta genomsyrar hela vår verksamhet.
Vi förstår att en god hälsa är en förutsättning för ett gott liv och erbjuder därför friskvårdsbidrag och naprapati åt våra medarbetare.
Svenska Brasserier tillhandahåller ett antal personalboenden som vi kan erbjuda dig som vill flytta till Stockholm för att jobba hos oss men har svårt att hitta boende. Vi välkomnar personer från andra delar av Sverige och världen ska kunna arbeta hos oss.

Lediga jobb

Sturehof.se-om_oss-Group 293

2022-02-21 19:00

Kock till Sturehof

Sturehof · Sturehof

Sturehof.se-om_oss-Group 294

2022-02-21 19:00

Kock till Emmer

Ulriksdals Värdshus · Ulriksdals Värdshus

Sturehof.se-om_oss-Group 295

2022-02-21 19:00

Servis till Luzette

Luzette

Sturehof.se-om_oss-Group 296

2022-02-21 19:00

Servis till Taverna Brillo

Taverna Brillo

Inga lediga jobb ute för Sturehof? Vi söker alltid nya medarbetare på andra restauranger inom koncernen.