Jobba på Riche

Just nu söker vi:


Kockar till Riche

Är du Kock och har ca 2 års erfarenhet? Då kan ditt nästa jobb finnas hos oss på Riche. Riche är en av Stockholms mest välkända restauranger och är en del av Svenska Brasserier, en trygg arbetsplats med bra villkor.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Hos oss finns möjligheten att jobba vid olika stationer i köket.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har gått restaurangskolan och har minst 2 års erfarenhet från jobbet. Du gillar att ha kul på jobbet, har passion för yrket och råvaror. Är du bra på att samarbeta och gillar att arbeta i ett högt tempo kommer du att trivas hos oss. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner.  Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter både i jobbet men även inom koncern. Riche och Teatergrillen ingår i restaurangkoncernen Svenska Brasserier där även Sturehof, Stockholms matmarknad, Taverna Brillo, Bageri Brillo, Luzette och Ulriksdals värdshus ingår.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.

Är du intresserad?

Maila din ansökan med CV och personligt brev till: jobb@riche.se
Märk din ansökan med ”Kock”.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

 


Souschef till Riche

Triggas du av att leda teamet, gillar att ta ansvar och har minst 3 års erfarenhet från yrket? Då är denna tjänst för dig.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta som ansvarig för ett av våra team på Riche och Teatergrillen. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Du kommer att leda och fördela arbetet i köket med ett tydligt ledarskap och motivera och entusiasmera personalen så att alla jobbar mot samma gemensamma mål.

Vem trivs här?

Du har jobbat som souschef i minst 3 år och vill fortsätta att utvecklas både i din matlagning och i ditt ledarskap. Du har goda matkunskaper och är en inspirerande ledare. I den här rollen ser vi dig som gillar att jobba i ett högt tempo och det faller sig naturligt för dig att leda och motivera personal och du trivs med att ta ansvar.

Vi har en händelserik miljö där din flexibilitet och känsla för service kommer till användning varje dag. Är du bra på att samarbeta och kan prioritera för gästens bästa kommer du snabbt att komma in i rollen och trivas bra här.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner.  Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter både i jobbet men även inom koncern. Riche och Teatergrillen ingår i restaurangkoncernen Svenska Brasserier där även Sturehof, Stockholms matmarknad, Taverna Brillo, Bageri Brillo, Luzette och Ulriksdals värdshus ingår.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.

Är du intresserad?

Maila din ansökan med CV och personligt brev till: jobb@riche.se
Märk din ansökan med ”Souschef”.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!


Även om vi inte alltid söker nya medarbetare så ser vi gärna att du som är driven, ambitiös och tar ditt arbete på fullaste allvar samt gillar att arbeta i högt tempo skickar ditt CV och några rader om dig själv. Det finns alltid utrymme för duktiga och nyfikna medarbetare. Välkommen att skicka in ditt cv till: jobb@riche.se