lördag 22/02
Var Lilla baren
Vad DJ
När

Dela

VINTERBLOMSTER 2020

Riche, Sturehof & Taverna Brillo presenterar stolt VINTERBLOMSTER 2020

En minifestival med den mest intressanta livemusiken just nu.

Följ med oss på en fullmatad helkväll med alternativa liveakter. Börja kvällen på Riche Lilla Baren för att sedan gå vidare till Obaren, och avrunda med klubbmusik på Taverna Brillo. Vi ses här, välkomna!

D.Tiffany
Kanadensiska producenten och DJn D.Tiffany har hunnit släppa ett 10 tal EPs och en fullängdare, alla fyllda med lo-fi house, breakbeats och äventyrlig acid.

 

Arre! Arre!
Sveriges bästa garagerockband är från Malmö och har spelat på Way Out West och som förband till bl.a Refused. Det här är för fans av Billy Childish och Black Lips.

 

Cherry Pickles
Skönt rått och avskalade Cherry Pickles nöjer sig endast med trummor och gitarr för att skapa sin mix av 50-tals Doo-wop, Velvets 60-tal med 80-tals No Wave.

 

Pottery
Sedan debutsingeln ”Hank Williams” har Pottery blivit ett nytt band man definitivt vill följa. Speciellt om man är nere med musik som Joseph K och tidiga Devo.

Horse
Gigantiska krautrockbandet Horse intar Obarens scen.
Hur många dom kommer vara på scen är oklart, men musiken låter helt fantastiskt.

towLie
Vår nr 1 favorit-DJ spelar i Bar Brillo den här kvällen. Långsam och insugande techno och electro med en hypnotisk effekt.

 

Kanot
Vi välkomnar er att avnjuta en psykedelisk afton tillsammans med tungt svängiga Kanot i Bar Brillo.

 

Mattias Alkberg
Mattias är känd som musiker, författare, kulturjournalist och mycket, mycket mer. Han kommer denna kväll att visa sin bredd som artist och bjuda på ett avskalat, intimt och poetiskt gig.

Artwork: Ragnar Persson 

lördag 22/02
Var Lilla baren
Vad DJ
När