torsdag 14/03
Var Lilla baren
Vad Live
När

Dela

ULTRA SATAN – LIVE

Varmt välkommen på fest torsdagen den 14:e Mars på Riche, Lilla Baren. Så in i helvete fet musik och fest i sann social-hedonistisk Höga Nord anda utlovas.

ULTRA SATAN:
Då vi inträtt en tid där begreppet ”psych” känns lika urvattnat och tandlöst som ”punk” och där ängsliga stilimitationer alltmer ersätter kreativitet och ikonoklasm, känns det som en välkommen örfil att konfronteras av ett band som Ultra Satan. Med ett sound som kanske bäst kan beskrivas som det oheliga giftermålet mellan Brian Enos ”Fourth World”- exkursioner och Motörheads tjackdrivna helvetesfärder tar Ultra Satans musik dig på en tripp som är lika mycket ”bliss” som ”blitzkrieg”

Bandet är ett kollektiv med medlemmar från andra Göteborgsband såsom SPR!, Fontän och Uran GBG och även om de fortfarande har en fot i den elektroniska krautrockscenen, tar de med den andra ett stort steg bort från de introverta psych-jam som blivit standard de senaste åren, och sträcker sig efter något mer konfrontativt och extrovert. Ultra Satans musik manar till reaktion och handlar lika mycket om göra ett statement, som det handlar om att få dig att dansa. Det här är anti-etablissemang och antikultur i sann mening. Ultra Satan ligger steget före andra band musikaliskt, politiskt och spirituellt. Anslut!

Live på scen ca. kl.21:30

DJs: Höga Nord

Visuals: EKTA EKTA EKTA

 

torsdag 14/03
Var Lilla baren
Vad Live
När