julfest på riche

Årets roligaste julfest är på Riche

Letar du efter en julfest på en restaurang i Stockholm? Då är det till Riche du ska gå. Tisdag den 13/12 2022 var det äntligen dags för vår årliga julfest igen.

Efter två års paus kom dagen vi alla har längtat efter att närma sig. Du som har varit på någon av våra julfester tidigare vet precis vad vi pratar om. Julfesterna på Riche är sällsynt stämningsfulla. De är som en klassisk richekväll, fast juligare och festligare.

Känner du dig sugen på att komma på vår julfest 2023? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så meddelar vi dig när det blir dags att boka bord.

julfest på riche
julfest på riche
julfest på riche

Riche, rache, filibom!

För en lyckad fest krävs såklart en härlig skara människor, men även god mat och dryck samt bra musik. Vår kökschef Björn ser till att maten, som vanligt, är fenomenal och i baren serverar vi vad än du önskar att sippa på.

Till julfesten 2022 bjöd vi på liveframträdande med Nicklas Gabrielsson, Martin Landström och hans orkester. Det var inget annat än fantastiskt.  Dessutom bjöd orkestern även på ett italienskt luciatåg. Ja du hör ju, den här kvällen vart helt enkelt fulländad och perfekt för att komma i julstämning.

julfest på riche
julfest på riche
julfest på riche

Lilla Baren

Som om detta inte vore nog hade vi även en hel del skoj som hände i Lilla Baren. Stella Scocco och Stina Grape kurerade musiken, festen och stämningen.

julfest på riche

Gå på julfest på restaurang och fira in julen med oss på Riche

Vad känner du? Är du lika sugen på att festa loss till otrolig livemusik i ett praktfullt julpyntat Riche? Då ses vi december 2023.

Vi ses!

Låt oss hålla kontakten, så som vänner gör.

Det händer alltid något hos oss som du inte vill missa. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad, få erbjudanden, inbjudningar och tips på hur du kan njuta lite mer i livet. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Book a table